Om Voldsomhedspixel

Denne side er beregnet til at forklæde emailadresser til brug på sider, som f.eks. ikke tillader angivelse af personlige oplysninger. Ved hjælp af et alias (som oftest er rent volapyk), kan man dermed finde frem til en given emailadresse. Plain and simple :)

Er mine data sikre?

Ja, naturligvis. Alle email-adresser bliver opbevaret krypteret i databasen. Det betyder, at selv hvis uvedkommende skulle få adgang til databasen, vil de kun se krypteret tekst, og ikke selve email-adresserne.

Hvad hvis "den forkerte" får fat i min email-adresse?

Det er selvfølgelig en risiko for at email-adressen ved en søgning bliver oplyst til én den ikke var tiltænkt. I så fald kan det godt betale sig at oprette en email-adresse specielt til dette formål, så du ikke pludselig bliver spammet fra højre og venstre i din private mailboks.

Vil spambots kunne få fat i min email-adresse i søgeresultaterne?

Nej, det vil de ikke. Dels bliver ingen email-adresser vist offentligt på siderne her, kun de tilknyttede aliaser - og dels bliver søgeresultaterne genereret dynamisk, og derfor ikke gennemgået af søgemaskiner. Det eneste søgemaskinerne får lov at gennemgå, er listen over aliaser.